Strani

torek, 1. avgust 2017

TRENUTKI USTVARJANJA SO NEPRECENLJIVI SPOMINI SREČE

KONČNO je prišel dan, ko sem se odpravila na obisk k krasni prijateljici, ustvarjalki z velikim srcem - in predvsem nabito ustvarjalno sobo. 👀😻 Sama je sicer rekla, da je že dvomila v moj, vse od februarja obljubljen obisk, ampak v opravičilo, veeeedno je prišlo nekaj vmes. No, pomembno je, da sem obljubo na koncu izpolnila in se odpravila na obisk in verjemite, slina je tekla v potokih 😂
No dan pred obiskom, med tem ko sem izdelovala še ene zahvalnice, pa sem se začela spraševati, kaj ob obisku pokloniti ustvarjalki, ki je založena bolj kot marsikatera ustvarjalna trgovina.😀 Nato pa na mizi zagledam novosti iz Najlepši par rezalno šablono Spomini in štampiljke Najlepši trenutki in kot strela iz jasnega pade ideja, nekako tako, kot bi mi napisane besede govorile. Par minut kasneje sem bila že na polno v izdelovanju (zahvalnice so se pa premaknile na rob mize. 😀  In tako je začela nastajati slika z napisom TRENUTKI USTVARJANJA SO NEPRECENLJIVI SPOMINI SREČE. Ker sem že pri zahvalnicah uporabljala rezalne šablone in štampiljke Okrasimo s cvetjem sem le te uporabila tudi tukaj. Za barvne blazinice sem uporabila 4 najljubše distress oxide (wilted violetvintage photocracked pistachio in worn lipstick), predvsem zato, ker je njihova barva bolj intenzivna in ker sem z njimi lahko ustvarila različne efekte:

 • štampiljko TRENUTKI sem najprej celo potapkala z worm lipstick nato zadnji del besede z wilted violet, kjer sem nato ponovila še enkrat, le da sem barvo dodala le na zadnji črki, in podobno na prvem delu besede, kjer sem čez roza odtenek najprej dala craked pistachio in nato ponovila le na spodnjem delu prve črke. Tako so se barve prelivale med seboj.
 • besedo USTVARJANJA sem izrezala s pomočjo rezalne šablone Mariane design collectables-abeceda, kjer sem pred tem akvarelni papir osenčila z vsemi štirimi odtenki oxidov, nato z razpršilko z vodo naredila še dodaten učinek, potem pa sem še mokri papir izrezala s šablono. Izrezala sem kar vse črke abecede, da so se črke iz besede res popolnoma v naključnih barvnih kombinacijah pojavile in tako sem dobila nekakšen prelivajoči vzorec.
 • Potem je sledil en mali UPS🙈🙉🙊 štampiljka za besedo SO se je izredno grdo odtisnila, zato sem le to prekrila z izrezom ustvarjalne packe, ampak ker smo ustvarjalke iznajdljive, znamo tudi upse izrabit sebi v prid 😆 
 • Sledil je odtis besede NEPRECENLJIVI iz seta štampiljk Najlepši trenutki. Le tega sem odtisnila z blazinico vintage photo, da sem nekoliko omilila pisano ustvarjalno packo😆  • besedo SPOMINI sem izrezala iz akvarelnega papirja, ki sem ga tokrat obarvala tako, da sem po listu tapkala kar z barvno blazinico distress oxidov. Ker za nanos nisem uporaljala aplikatorja ampak kar direktno nanašala, se je barva na listu le tu pa tam odtisnila, sam odtis pa ni bila neka gladka linija ampak je spominjalo bolj na pikice. Tako je barva bila precej neenakomerna, barve so se med seboj mešale in ponovno je nastal en zanimiv učinek, ki ga lahko dosežemo z oxidi (nato sem poizkusila, če lahko tak učinek dosežemo tudi z navadnimi distressi, ampak žal se barve ne prelivajo tako lepo, pa tudi sam odtis ni tako lep - torej to je še ena prednost oxidov).
 • enak postopek sem nato uporabila še pri izrezu z rezalno šablono Sreča, le da sem tu večkrat odtisnila z blazinico vintage photo.
 • Na koncu sem dodala še nekaj rožic iz kompleta štampiljk Okrasimo s cvetjem, vse skupaj dala v okvirček in že sem se lahko odpravila na dolgo obljubljeni obisk 😍


Draga Romana, hvala za tvojo gostoljubnost, klepet, in voden ogled po tvoji ustvarjalni sobici 😍
Izdelek pa prijavljam v Najlepši par - galerija meseca avgusta, in Tina, kot sem ti že rekla, komaj čakam na nove novosti,ki tako lepo same spregovorijo in ponudijo idejo za ustvarjanje 😍

2 komentarja:

 1. krasna ideja in prekrasen izdelek! verjamem, da je bil obisk sanjski!

  OdgovoriIzbriši
 2. Valentina, hvala za prekraen izdelek. Postavljen je na polico , da ga takoj ,ko vstopiš v sobo, vidiš. Bilo mi je v veselje.

  OdgovoriIzbriši