Strani

petek, 25. november 2016

NAZAJ PO DOOLGEM PREMORU

Kar ne morem verjet, da je od moje zadnje objave na blogu minilo že, uf...7 mesecev...no v tem času nisem počivala, je pa bilo ustvarjenje kar malo pomaknjeno na stranski tir, zaradi enega krasnega razloga. V mojem trebuščku je pridno rasla mala deklica in mamici povzročala take slabosti in utrujenosti, da je bilo kar težko veliko časa preživeti za ustvarjalno mizo :D ampak nekako sem se potrudila in bila vseeno pridna, le za objave na blogu ni bilo časa (izgovori, a ne).
Letošnje leto je bilo resnično bogato, z novimi, izkušnjami, znanji, novimi dojenčki - tako ustvarjalnimi kot pravimi. Najprej sem bila julija Ustvarjalka meseca v Rayher Nova Gorica, v novembru (še par dni) pa najdete moje izdelke še v glavni poslovalnici v Ljubljani. Resnično sem hvaležna trgovini Rayher, ker nam ustvarjalcem na ta način omogočate, da se predstavimo tudi širši množici in nas podpirate pri ustvarjanju... v septembru mesecu pa se nam je pridružila naša težko pričakovana Izabela <3 ki je zelo pridna deklica in mamici pridno pusti  ustvarjati, medtem ko sama v kotu ustvarjalne sobice pridno spančka :)
V novembru se je zgodila še ena super stvarca, ki pa bo za kak mesec ostala še skrivnost, vendar komaj čakam, da jo delim z vami :D
To bo to za danes, sedaj pa moram po novo dozo vitamina C, da odženem stran vročino in kašelj, da lahko začnem nazaj ustvarjat, ker se bliža praznični čas, ki si ga polepšate tudi z mojimi lesenimi okraski za na smrečico. Če všečkate mojo facebook stran Morfejček ustvarja in delite ter všečkate nagradno igro lahko okraske tudi osvojite.
Poljubčke do naslednjič*** (upam, da bo naslednja objava prej kot v sedmih mesecih :DDDD )