Strani

torek, 17. januar 2017

DARILO OB ROJSTVU

Danes sem bila postavljena pred težak izziv 😊😊in sicer sem morala izdelati darilce in voščilnico ob rojstvu male deklice. To sploh ne bi bil noben problem, če ne bi morala jaz, ki ENOOOOOSTAVNO obožujem punčkaste žive roza barve, tole izdelati za mamico, ki teh barv sploh ne mara 😊😊Uf, dela sem se lotila kar mal s strahom, ampak upam, da mi je naloga uspela.

Najprej sem torej izdelala držalce. Na srečo sem vsaj pastelno viola lahko uporabila 😊😊 Da sem držalo malo poživila sem uporabila močnejši rumeno.

Nato pa sem izdelala še ujemajočo voščilnico za malo deklico, ki je pravkar prikukala na svet.


Svoj izdelek prijavljam v Craft-alnico Izziv #177: NOV ZAČETEK

nedelja, 15. januar 2017

DRŽALA ZA DUDO

Držala za dudice postajajo vedno bolj uporabna, tudi sama sem tale vikend izdelovala kar tri. Kar mi je bilo tako ali tako v veliko veselje, ker sta les in papir tista, ki me najbolj navdušujeta.
Ker je bilo eno držalce namenjeno temu, da ga naročnica podari naprej, sem izdelek še nekoliko opremila z napisi iz Najlepšega para. Poleg sem priložila še malo čestitko, ki se barvno ujema z držalcem in jo lahko naročnica uporabi kot čestitko poleg darilca.

Ker sem za embalažo uporabila izdelke iz Najlepšega para, svoj izdelek prijavljam v Prvo letošnjo galerijo (da ne bodo vedno prijavljene le voščilnice :D )

Pozdravček