Strani

nedelja, 10. april 2016

POMLADNA RAZIGRANOST

Zunaj je končnno, tudi pri nas na Gori, prišla pomlad. Že pridno odštevam, da bomo pred hišo videli cvetoče rožice in pisane metuljčke. A ker metuljčkov zunaj še ni, si pričakovanja po njih blažim s tem, da mi delajo družbo v delavnici.
Tudi pri tokratnjem izdelku, sem uporabila več izdelkov Najlepši par, seveda sem morala preiskusiti novo šablonico Taga, ki je uporabna na več načinov, zato pohvala Tini, ker so njene šablonice vedno tako vsestranske in uporabne. Poleg pa seveda ni smel manjkati metuljček (a sem že omenila, da sem res obsedena z metuljčki :DDD Zato prijavljam tudi tole voščilnico v Galerijo aprila.

DARILNA ŠKATLICA ZA SVETI KRST

Ni lepšega, kot nekomu od bližnjih podariti darilo, ki nastane izpod tvojih rok, saj mu z izdelavo podariš še vso svojo pozornost, ljubezen, ... In prav v ta namen je nastala tale darilna škatlica, katero je mož podaril svojemu krščencu.
Ker sem pri izdelavi uporabila kar nekaj šablonic Tine Baša (Sveti Krst in Kvadrat s šivi iz Najlepši par in šablonico črkiz Tinine linije za Rayher), tole škatlico prijavljam v Galerija aprila.




Aprilski mesečni izziv 2016 - ZAKRAMENTI 2

Še vedno ostajam pri tematiki svetih zakramentov, tokratni izdelek je namenjen za Sveto birmo. Tudi tokrat sem pri uporabi uporabila izdelke iz Ustvarjalnega dotika in sicer osnove za voščilnico, Distress blazinica Old paper), zato voščilnico prijavljam na Aprilski mesečni izziv 2016 - ZAKRAMENTI.


Aprilski mesečni izziv 2016 - ZAKRAMENT 1

Ker se pribljižuje čas, ko se prebujata pomlad in življenje, je večina ustvarjalk zaposlena z izdelavo voščilnic za svete zakramente. Tudi sama tale čas obožujem, ker je v zraku toliko pozitivizma pričakovanj, solz sreče in ljubezni.

Za aprilski izziv na temo Zakramentov sem zato izdelala nekaj voščilnic, katerim sem dodala tudi nekaj izdelkov iz svoje ponudbe - lesenih dodatkov za voščilnice.

Predstavljam prvi izdelek, in sicer čestitko za PRVO SVETO OBHAJILO. Ker sem pri njeni uporabi uporabila izdelka iz trgovine Ustvarjalni dotik (osnova za voščilnice, rožice) voščilnico prijavljam v Aprilski mesečni izziv 2016 - ZAKRAMENT.