Strani

ponedeljek, 11. januar 2016

NOV ZAČETEK

"Stopite narahlo kakor v copatih, naravnost pri glavnih vratih, v ta lepi dan, kot bi šli v pesem.
Svet naokrog je vabljiv in vonljiv, čudno resen in nemalo slovesen: NEKDO SE JE PRAVKAR RODIL.  In to je najlepša pesem.
Stopite narahlo in pustite k nebesom odprta vrata. Naj skoznje lije botrinja bogata - novorojenčeva pesem."
(Tone Pavček)


Kaj lahko bolje predstavlja nov začetek, kot je rojstvo malega, dišečega, nežnega novorojenčka. Seveda najlepšega novorojenčka, kar jih mamičine in očijeve oči vidijo.

Za izdelavo čestitk ob rojstvu novorojenčka sem uporabila šablonici Mariane design:  voziček in  nogice. Memory box otroške obleke, Sizzixovo žirafico in seveda šablonici Najlepšega para: Čestitke in abecedo, s katero sem nato napisala fantek je. Embosiran odtis z gumbki sem osenčila z Distress ink blazinicami.

Voščilnici prijavljam na Izziv #151 - Nov začetek


JANUARSKI IZZIV - poklic, hobi


"If you can`t have fun, there`s no sense of doing this." 
(Paul Walker)

Moške voščilnice - ja, sigurno eden izmed največjih izzivov vseh ustvarjalk. Le kako zadovoliti okus moškega. Sigurno je pravi pripomoček za tole šablonica Orodje Memory box. Dodaš še kak avtomobilček, in seveda ne smeš pozabiti na vrček piva :D

Za izdelavo voščilnice sem uporabila belo osnovo za voščilnice Anitas. Papir sem nato senčila z Distress Ink Old paper, ki da papirju čudovit starinski videz. Vse tri izdelke sem kupila v spletni trgovini Ustvarjalni dotikzato izdelek prijavljam na Januarski izziv 2016 - poklici, hobi.



nedelja, 10. januar 2016

NEKAJ NOVEGA

"A GIRL CAN NEVER HAVE ENOUGH JEWELRY"

Danes je v moji delavnici nastajalo nekaj novega. Unikatnega. Tole je sicer šele prva, najlažja faza, ampak upam, da bodo v naslednjih dneh že nastali prvi izdelki - nakit iz lesa. Mali, veliki uhančki, obeski, broškice. Obeski z imenonom... Poleg papirčkanja namreč nadvse obožujem še obdelovanje lesa. Sedaj pa le še počakat par dni, potem pa pokažem, kaj vse bo nastalo.