Strani

četrtek, 2. marec 2017

ROJSTNODNEVNA MAVRICA

Pomlad se končno prebuja in pisani metuljčki že pridno letajo okrog. Tako kot moja najstarejša hčerkica komaj čakam na pomlad, rožice, cvetove, pisane metuljčke, mavrice. Čakam, da se narava ponovno prebudi in v nas vzbudi tiste lepe, pozitivne čute.
Prav zato je nastala naslednja voščilnica, po predlogi iz CRAFT-alnice, v barvah pisane mavrice. Mavrico sem naredila s pomočjo distress crayons in nato v osnovo izrezala še Tinine Srčne metulje in kompleta štampiljk Sreča čaka nate.
Tale voščilnica, draga Tina, je namenjena tebi, za tvoj rojstni dan. Kot sem že na facebooku napisala, ostani tako krasna, topla oseba, kot si in naj nas še naprej razveseljujejo tvoje mojstrovine.




Voščilnico prijavljam na dva izziva, in sicer izziv Craft-alnice; Izziv #180: MAVRICA in pa v Galerija meseca marca, Najlepši par.

Zdaj pa draga POMLAD, ti si na vrsti, da končno pokukaš na naša vrata :D

6 komentarjev:

  1. Iii krasna mavrična voščilnica za krasno osebo, katera nam nosi radost v ustvarjalni svet.Lepo si naredila mavrico in metuljček ji prav paše.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  2. Prav navdusena sem, kaksne krasne voscilnice nastajajo na temo mavrice. Domisljija res ne pozna meja! Tvoje ozadje je cudovito in preletava ga krasen metulj. Res zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno pomladno voščinico si poslala Tini. Všeč mi je, da si metulja izrezala kar iz osnove in ga vstavila nazaj.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita voščilnica in zelo lepo mavrico si naredila za ozadje :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Valentina...iz srca hvala za tako lepe misli. Si jih vzamem k srcu in se veselim četrtka, da bo tale lepotica moja <3.

    OdgovoriIzbriši
  6. iii, krasna lepotička z ozadjem mavrice, hvala, da jo deliš z nami v Craft-alnici, LP:)

    OdgovoriIzbriši